6 Nisan 2009 Pazartesi

ARADAN UZUN ZAMAN GEÇTİ!!!


Aslında göründüğü kadar masum değildir. :)



Uzun bir aradan sonra tekrar bilgisayarın başına oturabildim.Senanın rahatsızlığı ,Bilgisayarı annemde unutmamız derken aradan epey zaman geçti.Allaha şükür sena iyileşti.Abla ve Abisine rahat vermiyor.Boyuna bakmadan onlarla aşık atıyor.Zehra ve Yusufun ağlayarak senayı şikayet etmesi her geçen gün artıyor.Şimdi böyleyse büyüdüklerinde ne yaparım bilmem.Sena sevimlileştikçe Zehra onu daha bir kıskanır oldu.Yusuf ise evde terör estiriyor.Sühenden sen iki oğlanlan nasıl başa çıkıyorsun,artık bilemiyorum.Ben bir tanesi ile zor başa çıkıyorum.Yaa mutfak masasından buzdolabının kapısına atlayıp birde dondurucu bölümüne tırmanıyo.Heralde yakında buzdolabının üsüne çıkıp bize tepeden bakar.. :)
Malum hastalıklardan çoçukları çok fazla gezmeye çıkaramadık.E hal böyle olunca arasıra balkondan baktırıyorum .Geçen gün balkondan bakarlarken O sırada dışarıdan patates satan bir kamyoncu geçiyormuş..Bende sabah babamız evden çıkarken patates almasını istemiştim.Heralde zehra bunu duyduğundan olsa gerek "patatesçii,patatesçiiii"diye bağırmazmı.Patatesçi patates alacağımızı zannetti ve bizim eve yöneldi.Almayacağımızı anlayınca üzülmüştür heralde. ...
Geçenlerde yusufu hırpaladı.Yusuf çok ağladı.Bende kızım yapma etme o senin kardeşin ,ona bişey olsa çok üzülürsün gibi laflar ettim.Bana "ne olmuş yusufa birşey olursa bi tane daha doğurursun "dedi.Hiç beklemediğim bu laf karşısında şok oldum.
Yusuf hala tuvalet alışkanlığını edinemedi.Biraz uğraştım ama olmadı.Şimdi üstüne düşmüyorum,yaza inş . uğraşacağım.İki yada üç hafta önce annemlere gittik.Babam yusufa epey yüklendi."sen kocaman adam oldun hala bezine yapıyorsun...vb."Yusuf heralde epey bunaldı ki dedesine "yeter ya dede,yeter sus artık.zaten başımdan duman çıkıyi" demezmi.Babam afalladı.Artık birşey demiyor yusufa.
Bu sefer epey uzun yazdım sanırım .Ama artık yatmalıyım benim mesaim çok erken başlıyor...